Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 17,53 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 52,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlQ9
Moje poznámka
Vepřová játra s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlQ9
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 57 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra recepty,
kluci v akci tatarská omáčka,
játrová paštika s rybízovou omáčkou,
kluci v akci veprova jatra,
rybízová marmeláda v troubě,
játra s játrovou omáčkou,
játrová omáčka kluci v akci,
vepřové s rybízovou omáčkou,
játra s rybízovou marmeládou,
játra na pekáčku v troubě,
rybízová omáčka,
omáčka z veprovych jater,
vepřová játra,
játra omacky,
vepřová játra kluci v akci,
rybízová omáčka recept,
játra s s rybízem,
vepřová játra játrové knedlíčky,
vepřová játra s rybízovou marmeládou,
vepřová omáčka s rybízovou omáčkou
Suroviny:
játra vepřová,
máslo,
sůl mořská,
pepř,
marmeláda rybízová,
džus jablečný,
hořčice francouzská,
brambory,
okurky sterilované,
ředkvičky,
ocet,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Jediná změna je, že nedávám džus, ale mohla bych ne? No tak pak přidám foto, jo, bod dávám rovnou, neb mně to chutnalo odmalinka