Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 505 kJ / 3 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,75 g |
Tuky | 378,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 0,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Moje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 11 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 minutami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 7 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 7 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 9 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 10 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 10 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 11 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 12 hodinami
Tématické fráze:
kohout kapoun,
kohout na slanine,
peceny kapoun,
kohout na zelenině,
kapoun na víně,
kapoun ryba,
jak upéct kapouna,
priprava kapouna,
kapoun obecny,
kapoun kohout,
kapoun kohout recepty,
ryba kapoun,
kapounování,
kapoun foto,
kastrovany kohout,
kapoun na zelenine,
kapoun pečený,
vykleštěný kohout,
jak nejlepe upect kohouta,
francouzský kapoun
Suroviny:
špek uzený,
slanina uzená,
čerstvé bylinky,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (12)
.... a nebo na Moravě od drobného pěstitele za 100,-Kč o váze 2 kg
jídlo jako vždy skvělééééééé
No nic,jdu dodělat oběd