Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 505 kJ / 3 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,75 g |
Tuky | 378,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 7,20 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 0,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Moje poznámka
Kapoun na slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km58
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 13 hodinami
Tématické fráze:
kohout kapoun,
kohout na slanine,
peceny kapoun,
kohout na zelenině,
kapoun na víně,
kapoun ryba,
jak upéct kapouna,
priprava kapouna,
kapoun obecny,
kapoun kohout,
kapoun kohout recepty,
ryba kapoun,
kapounování,
kapoun foto,
kastrovany kohout,
kapoun na zelenine,
kapoun pečený,
vykleštěný kohout,
jak nejlepe upect kohouta,
francouzský kapoun
Suroviny:
špek uzený,
slanina uzená,
čerstvé bylinky,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (12)
.... a nebo na Moravě od drobného pěstitele za 100,-Kč o váze 2 kg
jídlo jako vždy skvělééééééé
No nic,jdu dodělat oběd