Zapražená kapustová polévka na špeku s kroupama
Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 109 kJ / 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,99 g |
Tuky | 84,71 g |
Vláknina | 14,21 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapražená kapustová polévka na špeku s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qvv5
Moje poznámka
Zapražená kapustová polévka na špeku s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qvv5
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 12 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 3 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 6 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 6 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 7 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 8 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 9 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapustová polévka recept,
kapustová polévka,
zapražená polívka,
kapustová krémová polévka s kroupami,
kapustová polévka recepty,
kapustova zaprazena s rýží,
zapražená polévka,
zapražena polevka z ovesných vloček,
zaprazena houbová polévka,
kapustova polevka z zeleninou,
zapražit mouku,
cibulova polevka zaprazena,
zaprazena mouka,
kapusta s kroupama,
špek do polévky,
polevka špek,
špek
Suroviny:
kapusta,
mrkev,
brokolice,
česnek,
špek uzený,
kroupy,
mouka hladká,
bujón zeleninový,
petrželka,
sůl
Komentáře (5)