Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 374 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,10 g |
| Tuky | 51,95 g |
| Vláknina | 33,80 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 8,80 g |
| Sůl | 21,30 g |
| Sacharidy | 251,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky narežeme na kocky a uvaríme.
Krok 2: Krúpy uvaríme tiež zvlášť.
Krok 3: Kapustu s nálevom povaríme 15 minút, pridáme krúpy a zemiaky aj s vodou, v ktorej sa varili, na kolieska narezanú klobásu, dosolíme, okoreníme, pridáme nastrúhaný syr a necháme povariť, kým sa syr nerozpustí.
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnica s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8AB
Moje poznámka
Kapustnica s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8AB
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 2 hodinami
Koprová omáčka
Pep.e před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 11 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 14 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 16 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 17 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 18 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 18 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 19 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka s kroupami,
kroupy recepty,
kapustnica s krupama,
recepty s kroupami,
kuchařka kroupy,
slovenská kapustnica s kroupami,
vanocni kapustnica s kroupami,
jidlo s kroupami,
kapusta skroupama,
recept s kroupami,
polévky s kroupami,
dobá kapustnica
Suroviny:
zelí kysané,
kroupy,
brambory,
klobása papriková,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (5)