Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 60,73 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 20 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 31 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 32 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 33 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 49 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 57 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky