Suroviny
Porce: 9 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 189 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 60,73 g |
Vláknina | 32,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 340,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Moje poznámka
Celozrnné dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ3z
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 46 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky recept,
dalamanky,
dalamánek recept,
dalamánek,
celozrnný dalamanek,
dalamánek složení,
dalamanky z domaci pekarny,
recept na dalamánky,
domácí dalamánky,
jak udělat dalamánky,
tmavé dalamánky,
top recepty dalamanky,
celozrný dalamánek,
recept na dalamanek,
recept dalamánky,
dalamánky domácí pekárna,
dalamánek celozrnný,
domácí celozrnné dalamánky,
recepty na dalamánky,
recept dalamánek
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
otruby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (31)
Ale tohle je domácí pečivo, vymyslet název není jen tak a tak se snažím, aby název (většinou) vypovídal alespoň něco o složení pečiva
Kdybys chtěla, tady http://www.szpi.gov.cz/docDetail.aspx?docid=100079... si můžeš přečíst, co opravdu je a co není celozrnné - u pečiva v obchodech.
Jo a zbarvení pečiva do hněda určitě není způsobeno cukrem - to by musely být dohněda i třeba obyč rohlíky