Fofr oběd z tlakáče
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Moje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 31 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 10 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 14 hodinami
Tématické fráze:
co na obed,
recepty na oběd na víkend,
co dnes na oběd,
oběd recept,
nápad na oběd,
recepty na oběd,
sobotní oběd,
sobotní obědy recepty,
co na oběd recepty,
dobrý oběd,
obědy recepty,
recepty na dobrý oběd,
oběd na sobotu,
oběd na víkend,
oběd,
oběd z jednoho hrnce,
recept na dobry oběd,
recept na oběd,
brambory z tlakáče,
oběd recepty
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
brambory,
slanina,
cibule,
kapie,
česnek český,
rozmarýn,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (81)
vařila jsem to poprvé, ale určitě ne naposled
Děkuji. Marcela
Takže, těch 10-15 minut je na to, aby papiňák takzvaně došel. Pak jde otevřít. Nikdy u něj nevypouštějte páru nebo nechlaďte pod studenou vodou a podobně. nemusí se to vždy vyplatit.
Já mám ještě jeden starý,kde tahle pojistka není a v něm to jde parádně.
Nevím,jakou zkušenost mají ostatní,ale u mě je to takhle.
Dnes Ti opět musím poděkovat za Tvou"fofrovku"která mi zachránila reputaci
Anna Kocikova: Anni, dovolila jsem si tvoji krásnou fotečku dát jako hlavní, nevadí
zaslouží boďku a jestli stihnu, tak i foťku
Bodík byl již předem udělen,tak dnes jen velký dík