Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 696 kJ / 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 1,07 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 812 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 90,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEn
Moje poznámka
Zelí s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEn
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 15 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 16 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno 7. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 22 minutami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 55 minutami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 9 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 14 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 14 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 15 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 15 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 15 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 15 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí s medem,
cervene zeli na medu,
zeli s medem,
zelí na medu,
příprava červeného zelí ze sklenice,
červené zelí ze sklenice,
dušené červené zelí s medem,
dušené zelí s medem,
medove zeli,
příprava zelí ze sklenice,
výborné červené zelí,
červené zelí med,
ochucení červeného zelí,
medové červené zelí,
cervene medove zeli,
mail meden.pl loc:cz,
recept na červené zelí s medem,
červené zelí s medem recept,
kysané zelí s medem,
ochuceni zeli
Suroviny:
zelí sterilované červené,
cibule,
med,
ocet,
kmín drcený,
sádlo
Komentáře (20)