Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,80 g |
| Tuky | 160,20 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,91 g |
| Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Moje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 6 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 7 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 7 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 8 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 9 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 12 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 13 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 13 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 14 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi v papinaku,
hovězí maso v papinaku,
hovězí v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka,
vařená hovězí kližka,
vařené hovězí maso v papiňáku,
hovězí kližka recept,
vaření hovězího masa v papináku,
jak dlouho vařit maso v papináku,
jak dlouho varit hovezi klizku,
jak dlouho vařit kližku,
recepty hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho vařit hovězí,
vaříme z klížky,
hovězí klížka v tlakovém hrnci,
vareni v papinaku,
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón hovězí,
omáčka hořčičná s pepřem,
olej,
tymián sušený,
kůra citronová,
alobal
Komentáře (17)