Suroviny
Porce: cca 2,5l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,24 g |
| Tuky | 31,25 g |
| Vláknina | 195,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 185,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Moje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 15 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 19 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 2 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
namáčení fazolí,
fazolová polévka v pomalém hrnci,
gulášovka z klobásy,
fazole bez namaceni,
fazolova p,
gulášovka s fazolemi,
fazolová polévka bez namáčení,
namočení fazolí,
fazolova polevka v tlakači,
fazolová gulášová polévka,
gulášová polévka s fazolí,
jak uvarit dobrou fazolovou polevku.,
domácí gulášovka z klobás,
co uvařit s fazolí,
jak uvařit fazole bez namoceni,
gulasovka v pomalém hrnci,
gulasovka protlakem,
gulášovka s klobásou,
gulášovka s fazolová polévka
Suroviny:
fazole červené,
klobása papriková,
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
bujón,
protlak rajčatový,
olej,
ocet,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
p.s. jeste lepsi je druhy den, kdyz se odlezi a chute se jeste vice propoji