Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 964 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,89 g |
Tuky | 40,56 g |
Vláknina | 21,88 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,29 g |
Sacharidy | 93,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Moje poznámka
Zelný prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY4r
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 7 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
prejt,
prejt recept,
top recep,
prejtové karbanátky,
bilý prejt,
zelný,
recept prejt,
recept na prejt,
proč zelí tmavne,
recep na zeli,
recepty prejt,
recep na kapustové placičky,
tmavý prejt,
výborné levné recepty,
placka do prejtu,
zeli pri vareni ztmavne proč,
pohankový prejt s vejci,
facebook jarmila hutáková,
pohankovy prejt,
recep na rohliky
Suroviny:
zelí bílé,
salám měkký,
rohlík,
cibule,
česnek,
majoránka,
koření nové koření,
zázvor,
pepř,
ořech muškátový,
koriandr,
sůl,
vejce,
sádlo,
strouhanka,
paštika játrová,
mléko
Komentáře (33)
Ďakujem ti a želám pekný víkend!
+
Chutně a jedle to vypadá, to je fakt