Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečeme hovězí a jehněčí maso, přidáme byliny, česnek, ocet, kapary, koření a sůl. Přidáme několik lžic vody či vývaru a dusíme přibližně 20 minut.
Krok 2: Přidáme vepřové maso a necháme zvolna vařit asi 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Přidáme zbývající masa a necháme zvolna vařit dalších 10 minut.
Krok 3: Přidáme všechny zbývající přísady a podle potřeby přidáme vodu. Necháme zvolna vařit, dokud není zelenina měkka, dle chuti osolit. Podáváme horké s několika plátky avokáda a s bílou rýží.
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Moje poznámka
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 17 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 1 hodinou
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 4 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 14 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 16 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 17 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 19 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 19 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 20 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 21 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 21 hodinami
Tématické fráze:
jak rezat maso,
polevka sancocho,
sankocho,
san cocho,
jak řezat hovězí maso,
sansocho,
jak řezat maso po,
karibské maso jehněčí,
san cocho jidlo,
pokrm sancocho,
sancocho polévka recept,
dušená salsa,
vepřovo-jehněčí klobásy,
kilo jehněčího,
jak řezt hovězí maso,
dominikanska kuchyme,
sancocho,recept,
kuřecí maso 7 bylin
Suroviny:
maso jehněčí,
klobása,
bůček,
maso hovězí,
kuře,
žebra,
šunka,
citron,
česnek,
olej,
pepř zelený,
cibule,
celer řapíkatý,
brambory,
kapary,
kukuřice sterilovaná,
koření oregáno,
tymián,
koriandr,
ocet,
tabasco
Komentáře (6)
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.