Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,80 g |
Tuky | 41,77 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Moje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 21 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 50 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s kapary,
vepřové na víně,
vepřové líčka na kaparech,
vepřové na kapary,
vepřová líčka na kaparech,
vepřové na kaparech,
vepřové plátky kapari,
pečené vepřové kotlety na víně a kapari,
kapary veprova,
veprove s rozmarynem,
vepřové na kapari,
veprove s kapari,
vepřové maso s kapary,
kapary,
kapary, vepřové
Suroviny:
plec vepřová,
víno červené suché,
kapary,
hořčice dijonská,
rozmarýn,
vývar,
smetana,
mouka,
sůl,
pepř,
máslo,
olej
Komentáře (19)
Bibi, místo kaparů můžeš dát okurky. Dřív, když kapary nebyly k sehnání, tak se nahrazovaly okurkama. Je to jiné, ale i tak dobré