Dýňové pyré (všestranně použitelné)
Dochází vám nápady, co připravit z dýně? Lehce pikantní dýňové pyré ozvláštní vaše pokrmy připravované v podzimním období. Jeho využití je opravdu všestranné, můžeme jej namazat na opečené tousty nebo jako náplň do masa.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové pyré (všestranně použitelné)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5Az
Moje poznámka
Dýňové pyré (všestranně použitelné)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5Az
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 6 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
dýňové pyré,
dýňové pyré recept,
recept na dýňové pyré,
recept dýňové pyré,
dýnové piré,
recept - dýňové pyré,
recepty dýňové pyré,
dýňové pyré recepty,
dýňové pyré-recepty,
dinove recepty,
dýňová pyré,
dýňové recepty albert,
dýňové pyré k masu,
dynove pure,
jak udělat dýňové pyré,
recepty z dýňového pyré,
jak se dělá dýňové pyré,
dinove pire,
mrkvovo dýňové pyré,
dynovy pyre
Suroviny:
dýně,
feferonka,
česnek,
sýr bylinkový,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (17)
Jasný bod