Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 313 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 30,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 61,12 g |
Postup přípravy
Měkké maso vyjmeme a krájíme na plátky. Krok 9: Ostatní suroviny propasírujeme, případně ještě rozmixujeme, naředíme silným vývarem a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Krok 10: Výslednou omáčku můžeme zjemnit silným plátkem másla.
Zveřejněno 3. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
Moje poznámka
Hovězí loupaná plec na víně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnok
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 7 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 16 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 6 minutami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 58 minutami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 1 hodinou
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 4 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 5 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 6 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 6 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plec,
co z hovězí plece,
hovězí plec recepty,
hovezi pero,
hovězí plec recept,
hovězí plecko,
hovězí plecko recepty,
hovězí plec na červeném víně,
hovězí na víně,
co s hovězí loupanou plecí,
recept na hovězí plec,
hovězí péro recepty,
recept na hovězí loupanou plec,
konfitovaná hovězí plec,
recepty hovězí plec,
hovězí plecko recept,
plec na vine,
hovězí přední plec,
recept na loupanou plec,
hovězí plecko na víně
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
víno červené,
cibule,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
česnek,
bobkový list,
skořice celá,
koření hřebíček,
rozmarýn čerstvý,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
olej olivový,
vývar hovězí
Komentáře (28)
Máme asi jiné chutě ...
souhlasím s jirholu - tedy určitě to, co má Eliza na fotečkách je péro a to zná určitě každý řezník - přiznám se, že jsem zase pro změnu neznala název loupaná plec