Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 982 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,58 g |
| Tuky | 0,10 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Moje poznámka
Hořčice lepší ako kupovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1E00
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 34 minutami
Domácí chleba
Samjda před 49 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
majzena,
domácí hořčice recept,
ruská hořcice,
domaca horcica,
horcice z cukiny,
ruská hořčice v prášku,
hořčice v prášku,
jak vyrobit domácí hořčici,
recept domácí hořčice,
recept domácí dijon hořčice,
hořčice recept,
cuketova hortice,
hořčice colmans,
ruská hořčice recept,
recept na hořčici,
hořčice do lednice,
jak vyrobit hořčici,
domaca horcica recept,
domácí hořčice,
anglická hořčice v prášku
Suroviny:
semínka hořčičná bílá,
semínka hořčičná černá,
sůl,
ocet vinný,
voda,
cukr,
kurkuma,
bylinky,
feferonka,
křen,
med
Komentáře (22)
Klasická hořčice (domácí)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8ked sa zmiesa horcicovy prasok len s vodou chut je tak isto dobra ale nevydrzi , preto sa dava vinny ocot - to konzervuje, preco zhustne
Ked sa pozriete na zadnu stranu nadobky tak je uz len ako vo vsetkych "modernych' vyrobkoch 20% horcicnych semienok a zvysok je vsetko mozne a nemozne