Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,02 g |
| Tuky | 82,00 g |
| Vláknina | 0,91 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 7,53 g |
| Sůl | 20,18 g |
| Sacharidy | 27,32 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z trouby, necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nejlépe zabalené v alobalu, abychom zachytili šťávu.
Maso nakrájíme na silnější plátky a podáváme spolu s liškami a třeba šťouchanými bramborami sypanými smaženou cibulkou.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VAg
Moje poznámka
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VAg
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 5 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 10 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 21 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 23 minutami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 41 minutami
Kapustová polévka
Topmoni před 1 hodinou
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 3 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 3 hodinami
Květáková polévka
tomstny před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 4 hodinami
Tématické fráze:
sika recept,
zverinovy hrbet,
recepty sika,
sika recepty,
jelinek sika recepty,
guláš z jelínka sika,
hřbet z koloucha,
recepty ze siky,
kolouch hřbet,
jelen s liškami,
sika hrbet,
sika hřbet recept,
recept sika,
kolouch hřbet recepty,
gulas z koloucha,
srnčí hřbet na líškách,
recept na hřbet z vysoké,
zadní noha srnky recept,
jelinek sika,
jelen sika hřbet recept
Suroviny:
hřbet kančí,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý,
jalovec,
sůl,
olej,
houby lišky,
slanina,
máslo,
bujón,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (44)
Andri-tu práci Ti nezávidíme a tu závěrečnou chuť hrozně moc
vypadá to super, manža by si určitě dal, já zvěřinu teda 2x nemusím, má pro mě takovej specifickej šmak a to moje pohárkové odmítaj
ale musím uznat, milá Pilznerko, že ti to vaří náááramně
Jak já bych ochutnal.
No a ty lišky, to je šperk celého jídla.
1974andrea:No tak to jsi teda borka, to já bych nestáhla. Prostě jsi moooooooc šikovná Andry