Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 27,56 g |
| Vláknina | 2,06 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Dk
Moje poznámka
Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Dk
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 1 hodinou
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
veronika_straka před 27 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 56 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 3 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 4 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 7 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Tématické fráze:
naložení kapra před smažením,
jak naložit kapra před pečením,
jak naložit kapra před smažením,
všechny recepty na kapra s česnekem,
všechny recepty na kapra,
marináda na kapra,
priprava kapra před smažením,
kapr na zázvoru,
kapr v marinade,
kapr po čínsku,
kapr na zázvoru,
česneková marináda na kapra,
vydrží kapr naložený 48 hodin ?,
kapr v cesnekove marinade,
naložený pečený kapr,
peceni nalozeneho kapra v marinádě,
do čeho naložit kapra před smažením,
kapr v sojové omáčce,
kapr naložený přes noc,
kapr nalozit pred smazenim
Suroviny:
kapr,
sůl mořská,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
česnek,
olej olivový,
šťáva citronová,
olej olivový,
máslo,
kmín celý
Komentáře (31)