Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Široké nudle na neděli se třemi druhy sýrů a uzeným kuřecím stehnem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 382 kJ /
569 kcal
Bílkoviny54,48 g
Tuky31,29 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,30 g
Sacharidy16,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme si nudle, jak psáno na obalu, dáme si na 10 minut povařit stehno, cibuli a bílou část lahůdkové cibulky si nakrájíme nadrobno, eidam s uzeným sýrem nastrouháme a promícháme, tvarůžky si nakrájíme na malé kousíčky a cuketu na čtvrtinky. Krok 2: Do hrnce na rozpuštěné máslo si dáme obě cibulky, necháme je chvíli osmažit, přidáme cuketu, po chvíli houby, necháme tak 15 minut dusit, pak odkryjeme hrnec a vydusíme vodu z hub, která nám tam vznikla a dáme z uzeného stehna maso, které pokrájíme. Krok 3: Pak přidáme kmín, tvarůžky - necháme je rozpustit a osolíme podle chuti. Krok 4: Přidáme uvařené nudle, dáme vývar a smetanu, promícháme všechno dohromady, prohřejeme, můžeme dochutit a na talíři hutně posypeme smíchanými sýry (eidam+uzený) a posypeme pokrájenou zelenou částí cibulky na ozdobu.

Zveřejněno 26. 8. 2012

Poznámka autorky Bibinka

V lednici jedno stehno, tak co s ním? Pro dva lidi málo, tak jsem prolétla suroviny, co kde mám a vzniklo z toho tohle božské jídlo, které na obrázkách není vidět-musí se prostě uvařit a je to rychlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OL1E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OL1E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

cisarka:císařko, děkuji, že jsi to uvařila a mám radost, že chutnalo, nám taky a budu opakovat co nevidět.:yes:

výborný:-p:-p Moc mi to chutnalo;-);-) Přidávám bodík:yes:

dělám nudle na neděli, aby mi ostaní záviděli...:-8:-D:-D:-D
moc krásné foto a krásná improvizace, na to jsi mistr Nr.1:yes:;-):-)

Recepty co dům dal mne baví a mnohdy i překvapí a co jídlo, to originál, za toto 7. bodík posílám :-p;-):-K:yes:

už dle fotek vím,že to byla dobrota:yes::yes::yes:

Bibinko máš moc hezky nafocené fajnové jídlo:-K:yes:+4:-p

No mňaaaam:-!:-p:-p:-p Už si píšu do svého plánu na příští týden...:yes::-)

Mám ráda tyto rychlé improvizace. :yes: Z toho téměř vždy kouká nějaká dobrota ;-):yes:

to bude dobrota, kde jsou tvarůžky to já můžu Bibinko.:-p:yes::yes::-))

Tématické fráze:
druhy nudli, nudle druhy, recepty na neděli, široké nudle recepty, co s uzenymi stehny, recepty s kuřecím stehny, nudle s uzeným, široke nudle recept, recepty s kuřecími stehny, top recepty široké nudle, rizoto s uzenymi stehny, co s uzenym stehnem, nudle podle uzenáře recept, široké nudle top recepty, uzena kureci stehnase zeleninou a ryzove nudle, omáčka k širokým nudlím, omáčka s uzenými kuřecími stehny, zapečené nudle s uzenim, široké nudle, testoviny se tremi druhy syra

Suroviny:
nudle široké, stehno kuřecí uzené, cibule, cibulka lahůdková, cuketa, houby čerstvé, sýr eidam, sýr uzený, sýr tvarůžky kulaté, smetana ke šlehání, vývar, kmín drcený, máslo, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu