Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky v sójovém granulátu

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 223 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny78,25 g
Tuky52,37 g
Vláknina10,57 g
Cholesterol 696 mg
Sodík 3,24 g
Sůl7,73 g
Sacharidy52,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do 1 l vroucí vody přidáme sójový granulát a ostatní suroviny a vaříme asi 5 min. Potom scedíme a necháme odkapat. Krok 2: Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a granulát orestujeme. Zapékací misku vymažeme olejem a poklademe půlkou sójového granulátu. Krok 3: Oloupané syrové brambory nakrájíme na kolečka a položíme na sójový granulát. Osolíme, poklademe kousky másla, poprášíme mletým kmínem a přidáme zbylou sójovou směs. Krok 4: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme dijónskou hořčicí, dáme mezi dva plátky šunky a položíme na sójový granulát. Krok 5: Vejce rozšleháme s nastrouhaným uzeným sýrem, osolíme, přidáme lžičku hořčice, půl kelímku smetany, rozmícháme a vlijeme do zapékací misky na maso. V předehřáté troubě upečeme.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZjE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kZjE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hani, to musí být žůžo chuť, úplně se to na mě směje a provokuje to-zatraceně, to musím udělat. Na nic nečekám a dávám bodíka:yes:

Teda, holka, kde ty chodíš na ty nápady!:-O:yes: To je fakt nápad! Sojový granulát jsem kdysi hodně používla, hlavně do sekané, tohle by mne nenapadlo;-)

Tématické fráze:
sójový granulát s příchutí šunky, sojový granulát s příchutí šunky recept, sojový granulát s příchutí šunky recepty, recepty sójový granulát, recept sojovy granulát, vepřové plátky v soyovém v v těstíčku, vepřové plátky, veprove platiy s kmínem, sojový granulát, skleneny granulat, sojový granulát s bramborama, prejt ze sojoveho granulatu, sojový granulát syrový, sojové platky, sojovy platky, recepty vepřové se sójovým masem, vepřová panenka recepty, sojový granulát recept

Suroviny:
granulát sojový, plátek vepřový, cibule, vejce, sýr uzený, šunka, brambory, smetana, hořčice dijonská, kmín mletý, máslo, petrželka, sůl, pepř, omáčka sojová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu