Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Moje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 41 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 59 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 2 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 2 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
zabi stehinka,
příprava žabích stehýnek,
zabi stehna,
grilovaná žabí stehýnka,
úprava žabích stehýnek,
žabí,
žabí stehýnka příprava,
žabí maso,
recept na zabi stehinka,
žabý stehna,
žabí stehna recepty,
žabi stehinka recept,
prodej žabích stehynek,
příprava žabích stehen,
recept na žabí stehna,
recept zabi stehinka,
připrava zabi stehynka,
recepty z žabích stehynek,
příprava žabých stehýnek,
pecene zabi stehynka
Suroviny:
stehýnka žabí,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
víno bílé suché,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (65)
Foto luxus
Andrej
jen bych je porovnal spíš k šťavnatému králičímu. Bodík
Hezké, nepřeplácané a rozhodně i nezvyklé, myšleno v ČR.
no, my, co žabí stehýnka máme dnes a denně
mě se líbí tvoje kreativita, zručnost, preciznost a v neposlední řadě odvaha to sem vložit