Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety na víně s liškami a rozmarýnem

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky19,20 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na směsi olivového oleje a jedné lžíce másla. Krok 2: Podlijeme vínem, necháme ho zčásti vyvařit, přidáme lišky, rozmarýn, vývar (nebo vodu ) a dusíme doměkka. Krok 3: Na závěr vmícháme do šťávy druhou lžíci másla a je-li třeba, dochutíme solí a pepřem.

Zveřejněno 9. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5K98

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5K98

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (49)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuju vám:-)
Já vím, že lišek je málo, tady asi 30 let nebyly / bývaly jich plné lesy a potom úplně zmizely /, ale poslední roky se zase objevují. ;-)

bezva recept:-O:-p:-p:yes::yes:

Paráda!!! jen kde vzít ty lišky:-(:yes::yes:

Ach...to je mi ale zátišíčko:-p a ty lištičky jak svůdně pózují:-p:yes:

maris::-):yes::yes::yes:+

suslajda, miabella - moc děkuju:-K:-)

Nádhera jen ty lišky nejsou u nás vůbec nerostou, ale musí to být náramná dobrota:yes::yes:+24

lišky maji v Tescu:-) jinak krása, vím, že by mi moooooc chutnalo

Ještě jednou moc děkuju, udělali jste mi fakt radost, že se vám recept líbí:-). Byla bych moc ráda, kdyby někdo vyzkoušel, ale nechci provokovat, protože ty lišky moc nejsou a letos je to s houbami obzvlášť špatné;-(

Maris, Ty jsi naše houbová čarodějka. Moc krásně umíš s houbičkama kouzlit:-O Nádherné jídlo a ještě krásnější fotky:yes:

maris: Maris, to je teda nádhera a výborná:yes: Jó lištičky a ještě dobré masíko, to nemá jednu chybičku. Dávám ti 21.bod:yes:

Nezstalo trošku? Nepohrdla by som,parádny receptík aj fotečka:yes::yes::yes::-p

Krása! Prostě krásná dobrota. . . :-p:-K:yes:+

Napsáno už snad bylo vše;-):-))Tak já jen dodávám-opravdu náhera jak pro oko,tak pohlazení do žaludku:-K+18:-p:yes:

:-p:yes: nádhera foto i recept, už musím vyrazit na houby:-K

maris: Jste teda kámošky a pak nějaký neregi tu bude psát cosi o partičkách a ták :-(:-(;-);-):-D:-D:-D

spagetka: tak jak vidím, asi máš smůlu:-S:-D:-))

1974andrea: děkuju:-), já vím, že tady máš z kuřecího masa a se sušenými rajčaty, nějaký snaživec, který asi nerozezná kuře od prasete,:-O ho dal do Podobných:-)). S těmi rajčaty to musí být výborné, mám je ráda:-p.
Spagi - jen jeď k Andree - už jsem Ti psala, že sama mám málo;-):-))

spagetka:Hříbky klidně, lišky taky nedám:-D

1974andrea: Tak nepojedu k Marušce, ale k tobě, musíš ulevit mrazáku, no néééé:-D:-D:-D:-D;-);-)

Maruško, krásné;-). Dělávám podobně, mám tady i rececpt, tenkrát jsem dělala ale z kuřecího a se sušenými rajčaty. Je to dobrota, lišek mám letos dost v mrazáku:-))

:-p:yes::yes::yes: ...nemám slov;-)

isindy: jejda - doufám, že až se zase někdy uvidíme, že to nebudeš chtít realizovat:-O:-D
Díky:-)

maris: zasloužila bys...pár na holou :-S a lišky zkonfiskovat, vyvlastnit :-D u tebe člověk nakrmí oko i pupík...teda, oko určitě,ostatní jen smutná virtualita :-8;-):yes:

rebeka::-)):-D:-D:-D

Iness: děkuji:-8:-)

Povedené kotletky Maruš a lišky jsou mé oblíbené houby, ale je fakt, že jich moc není:-(. Recept je super a ty fotky nááádhera:yes:.

maris:úúúúú:-S:-S trpím jak zvíře.. ale musela jsem vědět čistou pravdu:-8:-)):-)):-));-):yes:

rebeka: Rebi - když to musíš vědět - tak byla:-D:-D

maris::-D:-D tady lišky... dávají dobrou noc:-8:-//:-D:-D:-D:-D
ale.. musela to být dobrota.. řekni.. že byla:-?:-):yes:

Tématické fráze:
kotlety na víně, lišky na víně, vepřové s liškami, kotlety na liskach, vepřové na liškách, veprove na listickach, veprové maso s liškami, kotleta na vine, kotle ta na vine, kotlety s houbou liškou, vepřový steak s rozmarýnem, vepřové s liškami, vepřové maso na lištičkách, vepřové na na liškách, vepřová kotleta recept, vepřová kotleta recepty, vepřová kotleta na liškách, vepřový kotlet na liškách, vepřové kotlety, recept na vepřové kotlety

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, víno bílé, houby lišky, rozmarýn čerstvý, pepř bílý, sůl, vývar, máslo, olej olivový

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu