Květák v octě jako okurky
Objevte lahodný způsob, jak uchovat květák na delší dobu. Tento recept vám ukáže, jak jednoduše přeměnit květák na křupavou, pikantní pochoutku, která se skvěle hodí jako příloha k jídlům nebo do salátů.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 773 kJ / 185 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 46,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Moje poznámka
					
				
Květák v octě jako okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW88
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 46 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zavařený květák, 
						
						
							naložený květák, 
						
						
							jak zavařit květak, 
						
						
							zavařovaný květák, 
						
						
							květák na kyselo, 
						
						
							zavařování květáku recept, 
						
						
							květák naložený, 
						
						
							jak zavařovat kvetak, 
						
						
							zavařit květak, 
						
						
							květák v octě, 
						
						
							zavařovat květák, 
						
						
							zavarany karfiol, 
						
						
							kvetak zavareny, 
						
						
							zavařený květák na kyselo, 
						
						
							zavařování květáku, 
						
						
							zavarovany kvetak recept, 
						
						
							sterilizovany květak, 
						
						
							zavareny kvetak recept, 
						
						
							recept na zavařování květáku, 
						
						
							kvetak zavareny na kyselo
						
					
						Suroviny:
						
							květák, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							ocet, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							feferonka
						
					
	
			
	
	
Komentáře (31)
Ta změna barvy vadí našim mužským.
V piatok sa mi podarilo nakúpiť za dobrú cenu, tak včera som zavárala, uhoriek mám dosť od vlani. S manželom máme zaváraný karfiol veľmi radi. Až ma prekvapilo, že recept tu nie je.
Magduška, nezabudla si niečo.. nie.. ozaj
tož dobre, urobím
P.S. aj sa mi páči česko-slovenský recept
Super