Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 32,10 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Moje poznámka
Hovězí plátky po kremžsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VJr
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 34 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 2 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 10 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 15 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 36 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso aby bylo měkke,
hovezi platky,
jak udělat měkké hovězí,
kuřecí po kremžsku,
aby hovezi maso bylo mekke,
hovězí plátky recept,
hovězí plátek,
hovězí s kremžskou hořčicí,
jak uvařit hovězí aby bylo měkké,
aby bylo hovězí maso měkké,
jak udělat hevezi platky,
měkké hovězí,
hovězí plátky s kremžskou hořčicí,
jak udělat měkký hovězí plátek,
kuřecí maso po kremžsku,
přové plátky na hořčici,
měkké hovězí plátky,
hovězí platek recept,
jemné plátky hovězího,
recepty hovězí maso plátky
Suroviny:
maso hovězí,
hořčice kremžská,
olej,
paprika čerstvá bílá,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín drcený,
bujón hovězí
Komentáře (19)