Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtíkové ledvinky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie688 kJ /
165 kcal
Bílkoviny5,43 g
Tuky1,99 g
Vláknina12,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy27,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ledvinky si očistíme, nakrájíme je na plátky a prolíváme horkou vodou. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli na proužky, přidáme ledvinky, které orestujeme, pak k nim přidáme kmín a dusíme. Krok 3: Po chvíli přidáme papriku na proužky a když ledvinky měknou, zalijeme vodou, přidáme masox, sůl, česnek a nakrájené špekáčky na čtvrtky. Krok 4: Úplně naposled přihodíme pokrájenou lahůdkovou cibulku a ledvinky zahustíme solamylem, který rozpustíme ve vodě.

Zveřejněno 20. 8. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Omlouvám se za fotky(nejsou moc dobrý), mám poruchu na PC a je to focený přes TV. Recept je improvizovaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtíkové ledvinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XoRm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřtíkové ledvinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XoRm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Dneska si je zopáknu, máme je všichni rádi a tyhle byly obvzlášť dobrý-slintám tu už teď:-p:-p:-pprostě jdu na to;-)

No a já z nich, pokud je koupím udělám asi utopence:-)) Bibi, fotky jsou ok;-), proti tomu, co tady někdy máme:-)). Vidím všechno moc dobře a ta šťáva..:-p:yes:

Já je mám Mirko taky moc ráda a když je dělám, snažím se je vymyslet zase jinak;-)tady to dostane bezvadnou chuť z těch buřtíků smíchanou s těma ledvinkama a hodně cibule, je to ňaminka:-ppak písni jak chutnalo:-D

Bibinko:-)špekáčky mi včera koupil manžel-prý jsou pěkný tak z nich něco udělej;-)-takže část jich půjde do slíbeného leča a ke druhé části přikoupím ledvinky a zkusím podle tebe;-).Já mám ledvinky moc ráda,lahůdk.cibulku dávám do všeho-takže mě to bude rozhodně chutnat;-):-p:-p.Ukládám,brzy na to skočím a pak poreferuji:-)

Tématické fráze:
ledvinky recept, babicovy recepty ledvinky, babicovy dobroty ledvinky, pokrmy z ledvinek, babicovy ledvinky, ledvinky debrecínské, luxusní ledvinky, koupě ledvinky, ledvinky recepty, buřtíkové vepřové ledvinky recept, ledvinkyslečem, babicovy leco, babicovo ledvinky, ledvinky recept,lečo, ňaminka z paprik, s ledvinkami, babicovy dobroty recepty ledvinky, recepty s ledvinkama, ledvinky na smetane, pokrmy z vnitřností - ledvinky

Suroviny:
ledvinky vepřové, cibule, česnek, cibulka lahůdková, buřt, paprika čerstvá červená, pažitka, masox, solamyl, kmín celý, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu