Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 641 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5YJ
Moje poznámka
Kuřecí plátek s brokolicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5YJ
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí platek,
kureci maso s brokolici,
kuřecí s brokolicí,
kuřecí plátky s brokolicí,
kuřecí plátky,
recept na krůtí přírodní řízek s brokolicí a sýrem,
kuřecí plátek se sýrem,
kureci maso s brokolici a syrem,
kuřecí plátky se sýrem,
kuřecí prsní řízky s brokolicí,
kuřecí plátek minutka,
krůtí plátek s brokolicí,
kureci platek minutka se stavou,
kuřecí řízky s brokolicí,
kuřecí brokolice,
kuřecí řízek s brokolicí,
prsní řízky s brokolicí,
vepřový plátek s brokolici,
recept kuřecí s brokolicí,
kuřecí řízek s brokolicí a sýrem
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
olej,
mouka hladká,
brokolice mražená,
sýr tvrdý,
koření na kuřecí maso
Komentáře (7)
Špagi, máš pravdu, čerstvá zelenina je lepší, ale různé přebytky dávám do mražáku. A taky nemám market nebo tržnici zrovna za rohem