Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 355 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,21 g |
Tuky | 20,35 g |
Vláknina | 19,94 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,19 g |
Sacharidy | 138,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Moje poznámka
Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEWj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí polévka,
krůtí polévka s drůbky,
polévka z krůtích krků,
krůtí polívka,
jak dlouho vařit krůtí krk,
polévka z krůtích drůbku,
krůtí polévka tlakovem hrnci,
jak dlouho vařit krůtí krky,
krůtí polévka recept,
drobénková polévka,
jak dlouho varit krky,
krútí žaludky,
polévka z krůty,
jak dlouho se vaří krůtí krky,
jak dlouho vařit krůtí žaludky,
vyvar s drobenkou,
jak dlouho vařit drobení do polévky,
krůtí krky polévka,
krůtí krky v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit kureci krky
Suroviny:
krky krůtí,
žaludky krůtí,
sůl,
cibule,
česnek,
pepř celý,
koření nové koření,
mrkev,
petržel,
celer,
koření kari,
mouka hrubá,
vejce,
voda,
sůl
Komentáře (12)
V kuchařkách babiček se uvadí toto:
" vaříme krky a drůbky doměkka ", /doba se zde ale neuvádí/... a pak se pokračuje postup dál....
Zmiňovaných 40minut varu (20+20) ale určitě nebude stačit k tomu, aby bylo maso měkké.