Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,20 g |
| Tuky | 13,63 g |
| Vláknina | 12,42 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 25,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s cibulí a žampiony. Špízy opečeme ze všech stran na rozpálené pánvi s trochou oleje, pak je vyjmeme a udržujeme v teple. Krok 3: Do výpeku nalijeme víno, zbytek marinády, šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a vmícháme brusinky. Vaříme, dokud nám omáčka nezhoustne do požadované konzistence. Dochutíme.
Zveřejněno 22. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Moje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 3 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové placičky
Valis před 31 minutami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 1 hodinou
Pečené kuře
Kajkajak před 2 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 2 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 3 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 3 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 4 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 5 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
brusinková omáčka recepty,
špíz z divočáka,
zvěřinové recepty,
špízy s omáčkou,
špízy z divočáka,
brusinková omáčka,
odblaneni masa,
srnčí špízy,
porcování kance,
brusinková omáčka recept,
zvěřinové recepty z kančího masa,
špíz z kančího masa,
porcování zvěřiny divocak,
odblanění kance,
kančí špíz,
odblanění králíka,
srnčí kýta porcování,
srnčí špíz,
odblanění zvěřiny,
jak porcovat kance
Suroviny:
hřbet srnčí,
žampióny,
cibule červená,
sůl,
víno červené,
olej,
tymián čerstvý,
jalovec,
brusinky,
omáčka sojová,
víno červené,
pomeranče
Komentáře (21)
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí