Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 299 kJ / 1 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,00 g |
Tuky | 100,61 g |
Vláknina | 11,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí žebro na kysané smetaně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kX1N
Moje poznámka
Telecí žebro na kysané smetaně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kX1N
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 38 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečená telecí žebra,
teleci na zazvoru,
žebra na smetaně,
recepty z teleciho zebra,
teleci rebra,
rizky v kysane smetaně,
srnčí žebra na smetaně,
priprava telecich zeber,
žebra se zakysanou smetanou,
srnčči žebra na smetane,
teleci řebro,
telecí žebírka,
srnčí žebra,
telecí na zázvoru a smetaně,
řebro,
telici žebra,
telecí žebro z hrudí,
srnci zebra ph,
kysaná smetana recept a maso,
telecí na paprice se zakysanou
Suroviny:
žebra,
cibule,
česnek,
zázvor čerstvý,
paprika sušená sladká,
smetana kysaná,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl
Komentáře (19)
Jana Remkova:asi jóóó, jinak to nevidím