Domácí bonboniéra
Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené ovoce, rozinky nebo ořechy, atd..
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 837 kJ / 1 156 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g | 
| Tuky | 70,00 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 126 mg | 
| Sůl | 0,29 g | 
| Sacharidy | 115,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Moje poznámka
					
				
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domácí čokoládové bonbony, 
						
						
							domácí bonboniera, 
						
						
							výroba čokoládových bonbonů, 
						
						
							výroba domácí čokolády, 
						
						
							výroba domácí čokolády, 
						
						
							čokoládové bonbony recept, 
						
						
							domácí čokoládové pralinky, 
						
						
							čokoládové bonbony recept, 
						
						
							domaci bombony, 
						
						
							recept na čokoládové bonbony, 
						
						
							domácí cukroví, 
						
						
							výroba domácích bonbonů, 
						
						
							domácí pralinky recept, 
						
						
							domácí výroba čokolády, 
						
						
							čokoládové pralinky recept, 
						
						
							výroba čokolády recept, 
						
						
							domaci cukroví recepty, 
						
						
							recept na domácí čokoládu, 
						
						
							domácí čokoládové bombony, 
						
						
							čokoládové bonbony výroba
						
					
						Suroviny:
						
							čokoláda mléčná, 
						
						
							čokoláda hořká, 
						
						
							tuk ztužený, 
						
						
							salko
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (160)
Musíš vyzkoušet. Ale myslím, že i tak budeš bonbony uchovávat v chladnu, takže by měly vydržet dlouho.
Můžeš dát místo Salka nějakou vyzkoušenou hmotu na nepečené cukroví, třeba něco takového http://www.toprecepty.cz/recept/30693-kastanove-ku... a zalít ho čokoládou.