Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 15,23 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 30,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Moje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 23 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 5 minutami
Bábovka s rybízem
Kateka před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 10 hodinami
Kure pecene
raelggg před 11 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 12 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 13 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 14 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 16 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 18 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v těstíčku,
pomalu pečená krkovička v celku,
krkovice v pivním těstíčku,
krkovička v pivním těstíčku,
pivni těsticko,
marinovaná krkovice v celku,
pomalu pečená krkovice v celku,
krkovicka v cesticku,
pivní medová marináda,
marinovaná krkovička v těstíčku,
pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice,
medové těstíčko,
smazena krkovice,
smažená krkovička,
medové řízečky,
krkovička v pivní marinádě,
medová marináda na krkovici na gril,
krkovička v pivním v těstíčku,
marinada pivni medova,
kekovice v pivnim testicku
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
tuk na smažení,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (13)
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.
+