Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 861 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 37,95 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 12,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s párkem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEON
Moje poznámka
Hovězí kližka s párkem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEON
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 31 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 33 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 34 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 41 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
přírodní hovězí na kapii,
hovězí s kápií,
kližka recepty,
hovězí plátky s párkem,
priprava pokrmu z veprove klizky,
recepty z hovězí kližky,
recepty kližka,
hovězí svíčková recepty,
hovězi kližka s kosti recepty,
hovězí na kapii,
hovezi platky s kapii,
recept na kližku s kostí,
hovězí s kapiemi,
hovězí kližka omáčka,
hovezi klizka s kečupem,
hovezi s hořčice s parkem a okurkou,
recepty na hovezi klizku
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
olej slunečnicový,
koření mexiko,
kapie červená,
párky,
mouka hladká
Komentáře (7)