Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 944 kJ / 3 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 195,96 g |
| Tuky | 295,84 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 9,50 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Moje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy od maminky
Kratule před 17 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 59 minutami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Pórková polévka
freynka před 2 hodinami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 2 hodinami
Tématické fráze:
kyta na rozen,
moravské speciality recepty,
speciality na rožni recepty,
játra na rožni,
rožen,
veprova kyta na rožen,
rožen na kýtu,
koleno na rožní,
speciality na rožni,
vepřová játra na rožni,
moravský plátek,
recepty na rožen,
moravske speciality,
špíz na rožni,
vepřové koleno na rožni,
mail raada.com loc:cz,
domaci rožen,
špíz na rožni postup,
recept játra na rožni,
vepřové na rožni
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
slanina anglická,
olej,
šťáva citronová,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
hořčice dijonská,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (29)