Kapustové karbanátky speciál
Kapustové karbanátky jsou chutné a výživné jídlo, které si získalo oblibu v mnoha domácnostech. Tyto zlatavé placičky z čerstvé zeleniny, můžete připravit i bez masa, jako zdravou alternativu k tradičním pokrmům. Svojí jedinečnou křupavostí a jemnou chutí vás mile překvapí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 797 kJ / 3 537 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 105,62 g | 
| Tuky | 283,14 g | 
| Vláknina | 21,38 g | 
| Cholesterol | 1,21 g | 
| Sodík | 17,99 g | 
| Sůl | 44,10 g | 
| Sacharidy | 133,13 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Středně velkou hlávku kapusty zbavíme povadlých listů, omyjeme a buď celou nebo překrojenou napůl, uvaříme skoro doměkka v osolené vodě. Vychlazenou ji nakrájíme na drobné proužky, či rozsekáme v robotu.
	Krok 2: V míse rozšleháme vajíčka se změklým máslem, solí, mletým kmínem a pepřem. Rohlíky pokrájíme na kostičky a namočíme v mléku.
	Krok 3: Oloupanou cibuli pokrájíme najemno, lehce osmahneme na másle s anglickou slaninou a uzeným masem, vše nakrájené na jemné kostičky.
	Krok 4: Vše lehce vychladlé vložíme do mísy, dochutíme ještě dle chuti kořením. Pořádně promícháme, upravíme hustotu strouhankou a moukou na těsto, jehož konzistence nám vyhovuje a jdeme smažit.
	Krok 5: Mokrou rukou vytvarujeme karbanátky, které vkládáme do rozpáleného tuku a smažíme z obou stran.
	Krok 6: Na talíři obložíme pokrájenou zeleninou, rajčaty, paprikou, okurkou.
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kapustové karbanátky speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJvg
Moje poznámka
					
				
Kapustové karbanátky speciál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJvg
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kapustové karbanátky se slaninou, 
						
						
							kapusta do mrazáku, 
						
						
							kapustové karbanátky top recepty, 
						
						
							kapustové karbanátky s anglickou, 
						
						
							kapustové karbanátky, 
						
						
							kapustové karbanátky s anglickou slaninou, 
						
						
							mokré karbanátky, 
						
						
							recept na kapustové karbanátky, 
						
						
							jak dlouho vařit kapustu, 
						
						
							jak dlouho vařit kapustu na karbanátky, 
						
						
							kapustov karbanátky, 
						
						
							forma na karbanátky, 
						
						
							kapustove karbanatky se anglickou slaninou, 
						
						
							karbanátky s kapustou a mrkví, 
						
						
							kapustové karbanátky s mrkví, 
						
						
							kapustové karbanátky do mrazáku, 
						
						
							kapustové karbanátky-top recepty, 
						
						
							top recepty kapustové karbanátky, 
						
						
							kapustové karbanátky top, 
						
						
							kapustová karbanátek s mrkvi
						
					
						Suroviny:
						
							kapusta, 
						
						
							cibule, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							vejce, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							mléko, 
						
						
							máslo, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							pepř čtyř barev, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (8)
Na srecepty, kde ten recept mám, mi tehdy odepsali naši "mladí novomanželé", zkoušeli je a chválili, ale mysleli si asi, že to čtu jen já, vyděsili půl stránek
Ale povedly se jim, ani jsem nečekala, že snacha se tak docela dobře vpraví do vaření, furt jen učení, učení...