Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Moje poznámka
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 9 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 10 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 32 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 54 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
dalmátské víno,
dalmátská kuchyně,
hovezi recepty,
dalmátský hovězí guláš,
dalmátské hovězí maso,
dalmátská hovězí pečeně,
salmatske hovezi,
dalmatská kuchyně recepty,
hovězí maso když ztmavne,
dalmatské čufty recept,
znojemská v pomalaci,
hovězí maso po dalmatsku,
dalmatský guláš,
recepty z hovězího,
www vyborne hovezi,
výborné hovězí,
uvarit den dopredu hovezi licka na vine,
co uvařit den dopředu,
hovězí na cesneku v pomalaci,
výborné hovězí z tlakáče
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
cibule,
petržel,
mrkev,
česnek,
rajče loupané,
celer řapíkatý,
švestky sušené,
víno červené,
hořčice,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (12)