Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější přípravu pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Smetanová omáčka lahodné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Přidaná zelenina na talíři krásně vypadá a maso skvěle doplní.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Moje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 7 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 7 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 8 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 1 hodinou
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 3 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 4 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 7 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 7 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 7 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 8 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
bratislavská vepřová kýta,
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
vepřová pečeně na smetaně,
vepřová kýta po bratislavsku,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska hovezi pecene,
špikovana vepřova pečeně,
bratislavská kýta,
maso po bratislavsku,
vepřové maso po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřová pečeně recept,
recepty z vepřové pečeně,
kýta po bratislavsku,
vepřová po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny:
maso vepřové,
slanina uzená,
smetana zakysaná,
mražený hrášek s mrkví,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
ocet,
máslo,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ořech muškátový,
jalovec
Komentáře (11)