Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,42 g |
Tuky | 56,86 g |
Vláknina | 4,67 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 24,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s česnekem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QkD
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 23 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 56 minutami
Dušená mrkev
Fitulka před 1 hodinou
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 1 hodinou
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 1 hodinou
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinované roštěnky,
jak naložit roštěnou,
krehke maso,
tenderizer,
marináda na roštěnou,
marinovaná masa,
tenderizer gurmán,
koření křehké maso,
marinovaná hovězí rostěná,
roštěná na olivách,
jak naložit hovězí roštěnou,
marinované hovězí,
marinovaná roštěnka,
marinovaná žebra,
roštěná marináda,
nalozit rostenou,
koření adamovo žebro,
roštěná na česneku,
maso s olivami,
marinovaný roštěnec
Suroviny:
roštěnec nízký,
koření na steaky,
česnek,
žloutek,
solamyl,
olej,
voda,
kurkuma,
koření adamovo žebro,
pepř,
sůl,
olej,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (23)
Jen olivy budu muset vynechat - manža je nemá rád, neví, co je dobré
A celozrnné pečivo s Matějem je taky dobrota, Líza nechce hovězí, takže měla pečivo s tuňákovou pomazánkou... Dominik teď zrovna maso nekonzumuje, ale stejně není doma, letěl na víkend do Osla do muzea Edvarda Muncha... Což mi připomíná, že nám nejspíš končí časy roštěnek
Holky, děkuji za body a komentáře!!!