Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Moje poznámka
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 46 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 47 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kančí na víně,
kančí na červeném víně,
kančí maso na víně,
kanec na víně,
kanči kýta na víně,
kanči kyta na červenem vine,
kanci na vine recept,
divočák na víně,
kanec na červeném vině,
kanci maso na cervenem vine,
kančí žebra na vině,
divocak na cervenem vine,
pečené kančí na víně,
kančí plec na víně,
kanci kyta pecena na vine,
kančí játra na víně,
kančí vine,
pečený kanec na víně,
kančí na víně,
kančí kýty na červeném víně
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
česnek,
víno červené,
voda,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
pepř celý,
sůl,
sádlo
Komentáře (21)
To víš, někdo se nudil a chtěl se s námi o to podělit
Teď mi přišlo na mail upozornění na komentář a ono tu žádný není
Bohužel i u nás to byl poslední kousek ze skromných zásob divočiny
takže nezbývá, než doufat, že se zase brzy něco objeví