Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 264 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,96 g |
Tuky | 10,19 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Moje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 6 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Sahula před 6 minutami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 49 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 1 hodinou
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 1 hodinou
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 18 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí kližka,
pomalu pečené hovězí maso,
pečená kližka,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka pečená,
pomalu pečené hovězí,
klizka recepty,
hovezi klizka recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovezi klizka,
pomalu pečené hovězí recept,
hovězí guláš pomalu v troubě,
vepřová kližka,
klizka recept,
telecí kližka pečená,
pomalu pečený guláš,
hovězí líčka pomalu pečená,
recept na hovězí kližka,
recept na hovězí kližku,
pecena kliska
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
smetana na vaření,
nať petrželová,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř,
vývar,
sádlo vepřové
Komentáře (21)
...děkuji za zpětnou vazbu a jsem rád, že chutnalo
... souhlasím