Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 17 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 8 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 9 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 11 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 11 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 11 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 13 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 13 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 14 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 14 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 16 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
polívečka je výýýborná