Marmeláda z červeného rybízu
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Moje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 12 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 13 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 13 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 6 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 9 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 9 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 11 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 12 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 12 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 13 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 13 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 13 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 14 hodinami
Tématické fráze:
džem z rybízu,
marmeláda z černého rybízu,
rybízová marmeláda ládi hrušky,
co z rybízu,
rybízová marmeláda z červeneho rybizu,
nejlepší rybízový džem,
marmeláda z rybízu,
výroba rybízové marmelády,
štáva z červeného rybízu,
zavařování rybízu,
recept na marmeládu z rybízu,
strojek na rybíz,
lisování rybízu,
rybíz džem,
vyroba rybizoveho džemu,
rybízový džem bez strojku,
recept na džem z rybízu,
džem z rybízu recept,
výroba rybízové marmelády recepty,
rybízová zavařenina
Suroviny:
rybíz,
cukr krupice
Komentáře (18)
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků