Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 327,42 g |
| Tuky | 402,17 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 954 mg |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Moje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno se špenátem,
vepřový ocásek recept pečeně,
vepřová pečeně,
pečené maso se špenátem,
pečené vepřové ocásky,
recept na vepřové pečené ocásky,
co uvařit z vepřové pečeně,
pecene koleno se spenatem,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
vepřová pečeně recepty,
vepřový ocásek se špenátem,
vinná marináda na vepřové maso,
pečený vepřový ocásek,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
recept vepřové ocásky,
polévka z uzeného ocásku,
uzené vepřové ocásky recept,
recepty na veprove ocasky,
špenát recept
Suroviny:
ocas vepřový,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
česnek,
nať petrželová,
olej řepkový,
majoránka čerstvá,
víno červené,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (13)