Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudle s italskou klobásou / salsiccia / a hříbky

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 958 kJ /
1 902 kcal
Bílkoviny62,76 g
Tuky74,35 g
Vláknina27,44 g
Cholesterol 284 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,03 g
Sacharidy228,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve větší pánvi rozehřejeme lžíci oleje a polovinu množství másla. Vložíme očištěné a na větší plátky nakrájené hříbky, cibuli pokrájenou na proužky, plátky česneku, osolíme, zastříkneme vínem, přidáme šalvěj a dusíme doměkka (necháme vydusit veškerou tekutinu). Krok 2: Když jsou houby hotové, vyjmeme je, do pánve vymáčkneme klobásky ze střívek a kousky opečeme. Krok 3: Houby vrátíme na pánev, přidáme těstoviny uvařené podle návodu, dochutíme pepřem, případně osolíme a vmícháme zbytek másla.

Zveřejněno 16. 9. 2013

Poznámka autorky maris

Salsiccia - italská kořeněná klobása ze syrového masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xyA9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xyA9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuju;-):-K

:yes::yes::yes:Krása a pěkný recept :-K

Moc vám děkuju za krásné komentíky;-):-)

Krása na talíři, Mariska prostě nezklame :-p:yes::yes:

Ajajajjááááááj!! Samé houby, nádhera:-p

Jako vždy Maruško paráda:yes::yes:

Luxusní, jako vždy :yes::-K

maris: díky;-);-)

Asi ťa prestanem mať rada. :-( nebudem to ďalej rozvádzať.

Zase mi děláš chutě :-p

Krása jako vždy Maruš :yes::yes::-p;-)

hosta: a to mi rostou hříbky na zahradě, včera jsem sebrala tři, letos celkem už asi tak 12 a další tři tam ještě mám, doufám, že vyrostou:-))

varilamyskakasicku: Ivo, v Aklbertu jsem ji viděla jak balenou, tak nebalenou u uzenin - tu kupuju. Jo a ty nudle tam mají stopro taky

hosta: :-)) to se vaří, máš pravdu, ale obávám se, že budou pomalu končit. Díky:-)

To se nám to vaří s hříbkama, viď?:-D Vypadá lákavě - tu klobásu neznám, budu muset v Kaufu v Čáslavi kouknout:yes:

Tématické fráze:
salsiccia recept, klobása salsiccia, salsiccia recepty, salsiccia, co je salsiccia, klobása salsiccia recept, recepty salsiccia, italské klobásky recept, těstoviny s italskou klobásou, italské klobásky, syrove italske klobásy, domácí salsiccia, italské široké nudle, klobása salsiccia recepty, široké italské nudle, recept salsiccia, klobásy salsiccia, italská salssicha, nudle s klobásou, recept s italskymi nudlemi

Suroviny:
nudle široké, klobása, houba hřib, cibule červená, šalvěj čerstvá, česnek, víno bílé, sůl, pepř mletý, olej olivový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu