Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 3,09 g |
Vláknina | 29,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 92,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehce pikantní kuře na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWqM
Moje poznámka
Lehce pikantní kuře na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWqM
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 20 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 29 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 44 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 56 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kure na svestkach,
kuře na švestkách recept,
kuřecí stehna na švestkách,
recepty kuře na švestkách,
kuře na svestkach, citron,
kuřecí roláda,
kurenasvestkach,
pečené kuře na švestkách,
,kure na svestkach,
kureci rolada svestky,
kuře na švestkách recepty,
recept kure svestky,
recept na přípravu lokší,
kuře rajčata švestky brambory,
peěené kuře na švestkách,
pecene kure na svetskach,
kureci a ryze svestky,
recept kuře na švestkách,
maso na švestkách s rýží,
recepty ze svestek a kurete
Suroviny:
kuře,
cibule,
česnek,
švestky,
feferonka,
citron,
sůl,
koření gyros
Komentáře (11)
Andrejko, to balsamiko mě nenapadlo, určitě to někdy vyzkouším