Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,49 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Moje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Pavluska75 před 6 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 7 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 50 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka dle pohlreicha,
hovězí maso na švestkách,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí se švestkami,
recept na hovězí kližka,
hovězí líčka se švestkovou omáčkou,
hovězí líčka na švestkách,
kližka recepty,
hovězi lička na švestkové omačce,
hovězí švestky,
hovězí na svestka,
hovězí kližka na zázvoru,
susene svetky v cervenem.vine,
kližka recept,
hovězí kližka se zeleninou a zázvorem,
kližka,
hovezi platky na švestkach,
bůček na švestkách
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
švestky,
víno červené,
zázvor čerstvý,
masox,
sádlo,
máslo,
mouka,
sůl
Komentáře (34)
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.
Zdeňku - děkuju za přání, je to moc milé a překvapilo mě to
Tomu říkám porce!
p.s.senza fotka a o jídle ani nemluvím, paráda pani