Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,60 g |
| Tuky | 110,92 g |
| Vláknina | 182,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13,15 g |
| Sůl | 32,12 g |
| Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Moje poznámka
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 10 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 11 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 12 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 18 minutami
Bramboračka
JanaPav před 10 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 11 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 12 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 12 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 12 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 13 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 13 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 13 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuchařka - recepty z papiňáku,
kuchařka vaříme v papiňáku,
kečup v papiňáku,
domácí kečup z papináku,
kečup z papináku,
recept na zeleninovy kecup,
domácí výroba kečupu,
kecup s mrkvi,
hrnec na vaření kečupu,
nankolik minut sterilizovat kečup,
kečup suroviny výroba domácí,
domácí kečup z rajčat z papináku,
kuchařka pro papiňák,
kecup vice octa jak napravit,
kečup z dýně,
výroba kečupu v hrnci,
kecupy v tlakacu,
domácí kečup se zeleninou,
recept na vyrobu kecupu,
domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny:
cibule,
rajče,
mrkev,
feferonka,
ocet,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
rozmarýn,
olej,
mrkev
Komentáře (17)
hanes24:
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bát
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebované
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořici
Za komentáře i hodnocení všem děkuji