Domácí paštička
Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem portského vína.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 282 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,99 g |
Tuky | 170,56 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 2,94 g |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Moje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Nejnovější recepty
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový koláč s rozinkami
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý domácí chleba
Glapet před 26 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
sunnydog před 4 hodinami
Pečená zelenina
Jan54 před 6 hodinami
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně
Andulin před 6 hodinami
Chlebový nákyp
Kajkajak před 14 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 14 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 16 hodinami
České buchty
Martas6 před 18 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 18 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 18 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštikové koření,
koření na domácí paštiku,
jaké koření do domácí paštiky,
koření do paštiky,
koření na paštiku,
domácí paštička,
recepty na paštiku,
koření do domácí paštiky,
paštička z kuřecích jater,
recept na domaci pastiku,
domácí paštičky,
paštička,
recepty na domácí paštiku,
recept na domácí paštičky,
domácí koření do paštiky,
pasticka recept,
domací portské,
paštička paní domácí,
jak udelat jatrovou pastiku,
koření na poštiku
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
smetana ke šlehání,
víno portské,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
olej olivový,
česnek,
koření,
sádlo
Komentáře (4)