Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,80 g |
Tuky | 73,45 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 22 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 23 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 37 minutami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 42 minutami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 1 hodinou
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 1 hodinou
Cuketový perník
michaela svancarova před 2 hodinami
Zavadilská cuketa
Kristina1 před 2 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Spidin před 2 hodinami
Kuřecí řízek v pivním těstíčku
Kattyy před 4 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Martina Weisova před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala
hotovo
už se těším,až zakrojím
přidávám 44.bod a foto
P.S.pracovala za mě pekárnička
Přidávám fotku a samozřejmě bodík
Cathleen, moc děkuji za pomoc
Poslala jsem obrázky a ten jeden bodík je samozřejmý
Kdybyste někdo chtěl připravovat těsto v pekárně - nastavte program na nudlové těsto, vložte suroviny v pořadí tekuté - sypké a po uhnětení (15 minut) nechte těsto kynout hodinu v míse, přikryté utěrkou. Poté postupujte podle receptu...