Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,00 g |
| Tuky | 150,14 g |
| Vláknina | 17,06 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 35 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 3 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 17 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 18 hodinami
Tématické fráze:
uzené ocásky recepty,
uzené ocasky,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
recept na uzené vepřové ocásky,
vepřové ocásky uzené recept,
uzené vepřové ocáska recept,
veprovi vyvar,
vývar z uzeného ocásku,
uzené ocásky recept,
recepty uzené vepřové ocásky,
vývar z ocásků,
uzene masite ocasky,
recept vepřové uzené ocásky,
uzené vepřové ocásky recept,
uzené vepřové ocásky recept,
jak dlouho vařit uzené ocásky,
jak dlouho vařit uzený ocásek,
recepty z uzeného ocásku,
recepty z uzeneho veproveho ocasku
Suroviny:
ocas vepřový,
paprika čerstvá červená,
cibule,
mrkev,
celer,
šťáva rajčatová,
omáčka chilli sladká,
petrželka,
celer,
sůl,
olej,
maso,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
sůl
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám