Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,00 g |
| Tuky | 150,14 g |
| Vláknina | 17,06 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Moje poznámka
Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnJX
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 9 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 10 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 11 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
uzené ocásky recepty,
uzené ocasky,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
recept na uzené vepřové ocásky,
vepřové ocásky uzené recept,
uzené vepřové ocáska recept,
veprovi vyvar,
vývar z uzeného ocásku,
uzené ocásky recept,
recepty uzené vepřové ocásky,
vývar z ocásků,
uzene masite ocasky,
recept vepřové uzené ocásky,
uzené vepřové ocásky recept,
uzené vepřové ocásky recept,
jak dlouho vařit uzené ocásky,
jak dlouho vařit uzený ocásek,
recepty z uzeného ocásku,
recepty z uzeneho veproveho ocasku
Suroviny:
ocas vepřový,
paprika čerstvá červená,
cibule,
mrkev,
celer,
šťáva rajčatová,
omáčka chilli sladká,
petrželka,
celer,
sůl,
olej,
maso,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
libeček,
sůl
Komentáře (22)
Ale masíčko to bylo výborné i před tepelnou úpravou
Velice děkuji za moc milé komentáře k receptu i k fotkám